Microsoft Internet Explorer op Windows x
  1. Voer de toetsencombinatie Ctrl + Shift + Del uit in het witte scherm.
  2. Vink de optie “tijdelijke internetbestanden en websitebestanden” aan.
  3. Klik op de knop “Verwijderen” onderaan de pop-up.

Wanneer dit niet werkt, voer dan de volgende stappen uit:

1. Klik rechtsboven op het tandwiel icoon.
  2. Klik in het uitklapmenu op “beveiliging”
  3. Klik in het 2e uitklapmenu op “browsegeschiedenis verwijderen”
  4. Vink de optie “tijdelijke internetbestanden en websitebestanden” aan.
  5. Klik op de knop “Verwijderen” onderaan de pop-up.
    Google Chrome op Windows x
  1. Voer de toetsencombinatie Ctrl + F5 uit in het witte scherm.

Wanneer dit niet werkt, voer dan de volgende stappen uit:

1. Klik rechtsboven op de 3 puntjes boven elkaar.
  2. Klik in het uitklapmenu op “geschiedenis”
  3. Klik in het 2e uitklapmenu bovenaan weer op “geschiedenis” (Ctrl + H).
  4. Klik op de knop “browsergegevens wissen”.
  5. Kies in de pop-up bij “Periode” de optie “Altijd”.
  6. Vink de optie “Gecachte afbeeldingen en bestanden” aan.
  7. Klik op de knop “gegevens wissen” onderaan de pop-up.
    Mozilla Firefox op Windows x
  1. Voer de toetsencombinatie Ctrl + Shift + Del uit in het witte scherm.
  2. Kies in de pop-up bij “Te wissen tijdsperiode” de optie “Alles”
  3. Klik op de knop “Nu wissen” onderaan de pop-up.

Wanneer dit niet werkt, voer dan de volgende stappen uit:

1. Klik rechtsboven op de 4 rechtopstaande streepjes.
  2. Klik in het uitklapmenu op “geschiedenis”
  3. Klik in het 2e uitklapmenu op “recente geschiedenis wissen”
  4. Kies in de pop-up bij “Te wissen tijdsperiode” de optie “Alles”
  5. Klik op de knop “Nu wissen” onderaan de pop-up.
    Apple Safari op Mac x
  1. Klik linksboven op “Safari”.
  2. Klik in het uitklapmenu op “voorkeuren”.
  3. Klik in het pop-up menu op “privacy” en klik daar op “verwijder alle websitegegevens”.
  4. Klik op “verwijder nu”.

De stappen 1 en 2 zijn ook uit te voeren door de toetsencombinatie Command + , (komma).

Google Chrome op Mac x
  1. Klik linksboven op “Chrome”.
  2. Klik op de knop “browsergegevens wissen”.
  3. Kies in de pop-up bij “Periode” de optie “Altijd”.
  4. Vink de optie “Gecachte afbeeldingen en bestanden” aan.
  5. Klik op de knop “gegevens wissen” onderaan de pop-up.