Indien aan een dagboekblad een onjuiste periode is toegekend, kan men dit aanpassen door middel van de functie "Wijzigen periode".

1. Ga naar Taken → Boeken en selecteer het betreffende dagboek.
  2. In het veld Dagboekbladnr. klikt u op het vergrootglas (of toets F4) om het zoekscherm te openen.
  3. In het zoekscherm selecteert u het betreffende dagboekblad en klikt u op de knop "Wijzigen periode".

4. U krijgt het onderstaande scherm in beeld:

Onder het kopje WIJZIGING kunt u het juiste periodenummer invoeren.
    Let op: Het nieuwe periodenummer mag niet van een geblokkeerde of afgesloten periode zijn.