Om in Minox een back-up te restoren opent u eerst een administratie, bijvoorbeeld 99998 Holland Import.
Ga vervolgens naar [Administratie > Restore]

Het onderstaande venster wordt geopend:

1. Vink aan: Restore van de mappen 'Docs' en 'Mandaten'
           Minox adviseert gebruikers om de mappen 'Docs' en 'Mandaten' altijd op te nemen in de backup.
           Bij het restoren van een administratie dient u de optie dan ook aan te vinken.

2. Voer de verificatie-code in en druk op de groene knop

3. Als de backup is teruggezet verschijnt de melding 'De back-up is ingelezen'

4. Selecteer de administratie in het venster 'Openen Administratie'