Om in Minox Online alle programma-onderdelen te kunnen gebruiken dient u pop-ups van het domein minox-online.nl altijd toe te staan. U kunt eenvoudig controleren of de pop-upblokkering is ingeschakeld door in Minox een willekeurig overzicht (bijv. kolommenbalans) af te drukken. Krijgt u geen overzicht op uw beeldscherm, dan is de blokkering ingeschakeld.

Selecteer hieronder uw browser voor aanwijzingen om de pop-upblokkering uit te schakelen.

Google Chrome x

Wanneer een pop-up hoort te verschijnen krijgt u rechtsboven in uw browser de onderstaande melding:

Door op deze melding te klikken, verschijnt het volgende venster op uw beeldscherm:

• Kies de optie: Pop-ups van login.minox-online.nl altijd toestaan en klik op gereed.

Microsoft Edge x

Wanneer een pop-up hoort te verschijnen krijgt u onderin uw browser de onderstaande melding:

• Klik op "Altijd toestaan".

Internet Explorer x

Wanneer een pop-up hoort te verschijnen krijgt u onderin uw browser de onderstaande melding:

• Klik op "Opties voor deze website" en kies de optie "Altijd toestaan".

Mozilla Firefox x

Wanneer een pop-up hoort te verschijnen krijgt u de volgende melding:

• Klik op "Opties" en kies voor "Pop-ups van login.minox-online.nl toestaan".

Apple Safari x

Om in Safari de pop-up blokkering op te heffen voert u de volgende stappen uit:

• Open Safari
  • Klik in de taakbalk op "Safari" en ga naar "Voorkeuren" (cmd + ,). U krijgt het volgende venster op uw beeldscherm:

• In het menu klikt u op "Beveiliging" en vinkt u de checkbox "Blokkeer pop-upvensters" uit.